Visjon / Misjon

Visjon / Misjon

6879046 m

ServiceKompagniet® er et Facility-selskap med over 20 års erfaring. Selskapet er i dag blant de mest profesjonelle leverandørene på markedet, og ServiceKompagniet® tilbyr Facility Service i Tyskland, Danmark, Sverige, Norge og Storbritannia.

Vi leverer landsdekkende service med en bred vifte av servicer. Det er én ansvarlig partner i hver by – ingen lange kommunikasjonsveier og sjefer som skal godkjenne på kryss og tvers. De ansatte er lokale, og dermed ved de hva som foregår av lokale aktiviteter og muligheter i deres by – Slik!

ServiceKompagniet® ønsker å være den mest fortrukne leverandøren innenfor nåværende og kommende forretningsområder og ønsker kunden i sentrum. Vi ønsker å leverer løsninger av høy kvalitet der våre ansatte er effektive og utviser stor fleksibilitet. ServiceKompagniet® samler på de dyktigste og mest engasjerte ansatte og ønsker alle å levere en profesjonell service med utgangspunkt i kundens behov.

Rengjøring kan alle rengjøringsselskaper levere, men vi har fra første dag ønsket å gi kundene våre mer enn de forventer.

Vi har i årenes løp utviklet oss til å være en servicebedrift som setter høye standarder for kvalitet og service og tar hensyn til miljøet.

Når man som bedrift skal velge en samarbeidspartner innenfor rengjøring, ønsker man sikkerhet for at alle rengjøringsproblemene er løst en gang for alle. Denne sikkerhet får du når du velger ServiceKompagniet®.

 

 

Vi viser respekt
Vår integritet er ikke til forhandling. Vi respekterer våre kunder, våre kolleger og vårt foretak.

Vi handler
Handling sier mer enn ord. Alle ansatte har ”lisens til å handle og gi service”, og vi venter at de gjør det.

Vi tar ansvar
Likegyldighet er umoralsk. Vi tar ansvar for hva vi gjør, og hvem vi gjør det for.

Vi leverer kvalitet
ServiceKompagniet® er en profesjonell servicebedrift med pasjon for kvalitet.
Vi kan ikke skape tillit og vise engasjement på hjemmesiden vår, men vi kan fortelle litt om våre tjenester og tilby gratis og uforpliktende konsulentbesøk, hvor vi sammen kan gjennomgå dine ønsker og behov for service.

Et møte tar i gjennomsnitt bare 20 minutter og kan være med på å gi bedriften din store besparelser. Kontakt vår kundeservice på +45 70 26 26 86 for et uforpliktende møte – vi treffes alle hverdager fra 09.00 til 17.00

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.