Hotell- og restaurantrengjøring

Hotell- og restaurantrengjøring

9319552 mServiceKompagniet® kan gi ditt hotell den serviceløsningen som det krever, for å drive et hotell med høy standard.
Vi kan tilby vår service til både mindre og større hoteller. Vi har fra starten ønsket å fremstå som et troverdig og seriøst alternativ i en bransje som er plaget av hard konkurranse.
ServiceKompagniet® leverer en serviceløsning som matcher dine forventninger og støtter hver dag med varierende ressurser, løser oppgaver og oppfyller behov som tar utgangspunkt i hotellets belegg.
Alle vår ansatte har naturligvis uniform og navneskilt. Våre ansatte er en integrert del av hotellets eget personale, og vi opptrer profesjonelt og i hotellets ånd.
Dere får gjennom oss kompetente, profesjonelle og engasjerte ansatte, som setter sin ære i å levere god og profesjonell standard hver gang.
Vi tilbyr f.eks. følgende servicetjenester til hoteller.:
Romrengjøring, roomservice, rengjøring av fellesarealer, resepsjonsservice, nattportier, vedlikehold av utearealer, vinduspussing, planteservice, bassengkontroll, oppdekning til lunsj, møter og konferanser samt parkeringsvakttjenester.

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.