Office Support / Callcenter

Office Support / Callcenter

20469971 mKender De det, at arbejdsdagen kan være for lang i forhold til at have kun én ansat til at varetage receptionen?

ServiceKompagniet® kan også tilbyde, at bemande receptionen i de tidlige morgentimer eller de sene eftermiddagstimer f.eks. i kombination med den daglige rengøring, drift af kantinen eller frokostordningen på virksomheden så De kan ”nøjes” med én ansat til denne opgave.

De kan naturligvis også vælge, at lade ServiceKompagniet® varetage denne opgave i det daglige i hele virksomhedens åbningstid. Vi kan også tiltræde ved ferie og sygdom.

Der kan også indgås en aftale om overløb på virksomhedens telefonsystem, således De tilsikrer, at alle opkald til virksomheden besvares. Kan Deres egen receptionist ikke nå alle opkaldene går opkaldet videre til ServiceKompagniet® hvor opkaldet naturligvis præsenteres i Deres firmanavn og vi udføres herefter den aftalte handling således virksomhedens kunde oplever en professionel betjening og De undgår at miste et vigtigt opkald – eller måske en ordre!

De kan også få hjælp til afhentning af dagens post, omdeling til rette vedkommende samt indsamling.

ServiceKompagniet® tilbyder også kurérkørsel, så har De en forsendelse som haster, skal De blot give os et kald og vi tager hånd om, at forsendelsen leveres. Dør til Dør service uden svingærinder.

Derudover kan vi foretage mødebooking, kundetilfredshedsanalyser samt Call center opgaver.

S5 Box

Login

Register

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.